Thomas Boucharas Pokal Final4 tips

Foto: Privat

Som optakt til Pokal Final4 weekenden har Floorballportalen.dk haft en snak med en række floorballpersonligheder, for at høre deres bud på begivenhedernes gang, når fire hold hos henholdsvis kvinderne og herrernes skal slås om den første titel i denne sæson – Pokalturneringen.

Kvindelandsholdets assisterende træner Thomas Bouchara kommer her med sine tanker om den kommende Pokal Final4 weekend:

LÆS MERE: Pokaloptakt: Aab Floorball – Frederikshavn Blackhawks

Aab Floorball – Frederikshavn Blackhawks

– Begge hold har slået hinanden efter nytår, dog med flest sejre til Frederikshavnerne. Derfor må de også være svage favoritter. Jeg synes at holdene er mere jævnbyrdige, end hvad tidligere resultater viser. Der kan dog være en lille fordel til Frederikshavnerne, da kampen spilles stort set uden tilskuere, og de unge og dygtige frederikshavnere ikke kommer under det pres fra tilskuerne, der normalt er under disse final4 stævner.

LÆS MERE: Pokaloptakt: Copenhagen FC – Rødovre FC

Copenhagen FC – Rødovre FC

– Rødovre kan kun overraske i denne kamp. Copenhagen har bedre spillere på stort set samtlige positioner, og det burde være en formsag for valbypigerne at tage en sejr i dette opgør. De har ikke tabt en kamp endnu og kun lukket meget få mål ind i sæsonen. Det bliver samme scenarie i denne semifinale.

Hvem ender som vinder af pokalturneringen?

– Copenhagen tager pokalen, uanset hvem de møder i finalen. De kan næsten kun skuffe og det er vel deres største modstand i finalen. Det må være det bedste dameligahold der nogensinde har været herhjemme. Schow’ store opgave denne sæson, må være at holde alle spillerne sultne. Og set ude fra, ser det ud til at være lykkedes. De blæser alt modstand til side.

LÆS MERE: Søren Frederiksens Pokal Final4 tips

Hvilken spiller tror du vil overraske positivt?

– Da der er så mange gode spillere med fra både dame- og u-19 landsholdet – minimere det kraftigt feltet for prisen til største overraskelse. Hvis Frederikshavn når finalen, er det spændende at se om de helt unge frederikshavnerpiger, kan stå imod de dygtige københavnerpiger.

Hvem tror du bliver MVP i weekenden?

– Tror stævnets bedste spiller skal findes i Copenhagen. Det er dog svært at skille sig ud fra mængden på holdet, men Mathilde L. Christensen, må være en god kandidat. Hun har lavet mange mål i ligaen, og der kommer nok også et par stykker fra hendes stav i denne weekend.