Tidligere Hvidovre-profiler: – Det bliver ekstra specielt

Jasmin Damm fra Copenhagen FC med bolden i Pokalkvartfinalen 20/21 mod Vallensbæk. Foto: Copenhagen FC

Når Hvidovre Attack FC får besøg af Copenhagen FC i Select Kvinde Floorball Ligaen onsdag aften er der gensyn med flere tidligere holdkammerater. Både Jasmin Damm, Agata Plechan, Eva Knudsen og Victoria Wohlert spillede i sidste sæson for hjemmeholdet.

De to førstnævnte spillere har sat et par ord på at skulle stå over for deres tidligere holdkammerater for første gang:

LÆS MERE: Optakt: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC

– Jeg har høje forventninger til kampen. Hvidovre er et godt hold med mange unge talenter, så det bliver spændende at spille mod dem. Så jeg er sikker på, at det bliver en intens kamp, hvor alle vil give alt, hvad de har, siger Jasmin Damm til Copenhagen FCs Facebookside.

Hendes holdkammerat, Agata Plechan ser også frem i mod Hvidovre:

LÆS MERE: Head-2-Head: Hvidovre Attack – Copenhagen FC

– Jeg glæder mig til alle kampe, men kampen på onsdag er ekstra speciel, da det er mit gamle hold vi møder. Det er altid sjovt at møde tidligere holdkammerater. Derudover ser jeg frem til at spille i AIC(Avedøre Idrætscenter. red) igen, da deres gulv er verdensklasse. Jeg forventer en tæt kamp med masser af tempo, det er det jeg elsker, fortæller den polske landsholdsspiller til Copenhagen FCs Facebookside.