To profiler forlænger med Benløse FC

Mark Bek fra Benløse FC afslutter mod mål i en kamp i mellemspillet 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har haft kuglepenne fremme og har forlænget aftalerne med de to talenter, Emil Brixager og Mark Bek, så de også er, at finde i den midtsjællandske klub i den kommende sæson. Emil ser frem til, at arbejde sammen med den nye cheftræner, David de Fries, og håber samtidig, at kunne hjælpe holdet med, at indfri målsætningerne i den kommende sæson:

– Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med jeg fortsætter i Benløse. Jeg elsker at være her og der er så mange fantastiske og engagerede mennesker omkring holdet og klubben. Nu er mit fokus at hjælpe holdet og klubben til at opnå nye resultater i samarbejde med David de Fries.

Mark har igennem en årrække været en fast bestanddel af Benløses bedste herrehold i Select Herre Floorball Ligaen og cheftræneren ligger da heller ikke skjul på hans glæde over, at have Mark i truppen til den kommende sæson:

–  Det er klart en fornøjelse at have Mark i truppen. Han bidrager med meget til truppen og er ikke bleg for at komme med hans syn på spillet, der gør os alle klogere på hvorfor vi gør som vi gør. Han vil altid optimere spillet og det ser jeg som en god ting at have ude på banen.