To U19-landsholdsspillere til Blackhawks

Noa Læsø fra Strandby Tornados i kamp mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Lunau

Strandby Tornados trak deres hold fra Select Herre Floorball Ligaen for et par uger siden, men der har ikke rigtig været meldt ud, hvor de tilbageværende spillere har valgt at fortsætte deres karriere henne.

Nu er der kommet afklaring på to af de unge og meget talentfulde spillere. Noa Læsø og Jacob Risager, var begge med U19 landsholdet til VM i Tjekkiet i august måned og nu tager de deres næste floorballskridt hos DM-favoritterne fra Frederikshavn Blackhawks.

Blackhawks cheftræner Andreas Glad fortæller til Floorballportalen.dk at det er planen at de to unge spillere skal starte på klubbens udviklingshold, som i denne sæson, spiller på en B-licens i Select Herre Floorball Ligaen, men at de på sigt naturligvis kan spille sig ind i varmen på ligaholdet.

LÆS MERE: Herreligaen: Strandby Tornados trækker sig

Om Noa Læsø siger Andreas Glad:

– Noa Læsø er en dygtig center spiller, som helt sikkert også vil kunne bruges som wing i vores system.. Noa er blot 18 år gammel, så det er et ungt og spændende talent der kommer til klubben fra Strandby. Noa vil starte på vores meget talentfulde 1.divisions hold(B-licens i ligaen. red) og få en masse spilletid der, suppleret med træninger med liga holdet. Så skal han nok udvikle sig til at blive en dygtig center hos os i Blackhawks.

Andreas Glad giver også den anden nytilkomne, Jacob Risager, nogle ord med på vejen:

– Jacob Risager er en spændende tilgang, da han kan spille både forward og back. Med hans størrelse/fart og aggressive presspil både som topmand og i egne hjørner passer han godt ind i Blackhawks system, og kan bruges til at vinde bolden hurtigt tilbage, som vi gerne vil i Blackhawks. Risager vil også komme til at starte ud på vores 1.divisions hold(B-licens i ligaen. red), suppleret med træninger med liga holdet.

Både Noa Læsø og Jacob Risager fik deres uofficielle debut for Frederikshavn Blackhawks i weekenden, da holdet spillede i mod det hollandske A-landshold i to kampe.