Topscorer forlænger med Frederikshavn

Nicolai Flyvholm fra Frederikshavn Blackhawks med bolden i DM-finalen 2021 mod Daniel MacCabe fra Benløse FC. Foto: Thomas Krogh Photography

Nicolai Flyvholm gjorde comeback til floorball på topplan inden denne sæson, hos Frederikshavn Blackhawks, og det må man sige han gjorde med stor succes at Flyvholm kom på årets hold. Derfor virkede det også, som en selvfølge at Flyvholm naturligvis skulle tage en sæson mere i det nordjyske.

Frederikshavn Blackhawks meddeler her til morgen at de har forlænget aftalen med Nicolai Flyvholm for den kommende sæson. Flyvholm er en af de ældre på det unge Frederikshavner-mandskab, så Frederikshavn holder ikke bare fast i en af ligaens bedste forwards men også i en rutinerede spiller, som kan lede de unge.

Flyvholm siger følgende om sin forlængelse til Frederikshavns Facebookside:

– Jeg har valgt at forlænge karrieren med yderligere 1 år, da vi skal forsøge at få revanceret vores skuffende finale fra i år. Samtidig synes jeg det er en spændende trup at indgå i, der er virkelig en god kemi i truppen og det har været sjovt at være her, hvilket er vigtigt for mig personligt. Så derfor vil jeg gerne give mit bidrag for den kommende sæson.