Tornados slog Vendsyssel i underholdene TV-kamp

SEIF Tornados fejrer en scoring i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

BFC Vendsyssel tog torsdag aften i mod SEIF Tornados i TV-kampen på Sport Live. Hjemmeholdet havde kniven for struben inden kampen, da et nederlag praktisk talt ville gøre det tæt på umuligt at nå Tornados på tredjepladsen.

BFC Vendsyssel fik dog en fremragende start på kampen, da Magnus Madsen efter kun 66 sekunders spil havde bragt hjemmeholdet i front med 1-0.

Det blev næsten det eneste positive at skrive kampens første periode for hjemmeholdet. Kun 28 sekunder efter havde gæsterne udlignet ved kampens spiller Jonas Johansen.’

LÆS MERE: Head-2-head: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados

Herfra gik stærkt, rigtig stærkt. SEIF Tornados scorede ikke mindre end fem mål på seks minutter og havde reelt afgjort kampen til egen fordel da Jonas Johansen scorede til 5-1 knap otte minutter inde i kampen.

Jonan Johansen havde på dette tidlige tidspunkt i kampen sat tre mål og to assister på tavlen.

Hvis BFC Vendsyssel havde snakket om at komme ud og få en god start på anden periode, for at kunne kæmpe sig tilbage, så blev den plan ødelagt efter 50 sekunder.

Jacob Olsen smed sin tredje scoring på tavlen til 6-1 for Tornados.

LÆS MERE: Optakt: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados (TV-kamp)

BFC Vendsyssel skal dog have stor kredit for den indsats de lagde for dagen herfra. Hjemmeholdet var nok nede i sækken, men de kæmpede sig tilbage i kampen alligevel.

Tornados gik ned i gear og Vendsyssel var klar til at overtage initiativet med det samme. Hjemmeholdet sad relativt tungt på kampen i anden periode og fik med spilovertaget og så sat tre scoringer på tavlen, så stillingen inden trejde periode var 6-4 til gæsterne.

Alt momentum var hos hjemmeholdet inden tredje periode.

SEIF Tornados havde dog planen klar til at få brudt den dårlige periode de var i i kampen. Emil Kajgaard scorede til 7-4 kun 20 sekunder inde i kampen sidste periode og fik hurtigt lagt en dæmper på det ellers flotte comeback hjemmeholdet var på vej med.

LÆS MERE: Herreligaen: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados i tal

Scoringen gav lidt ro på hos udeholdet, der lukkede kampen med Jacob Olsens fjerde scoring til 8-4 godt seks minutter inde i tredje periode.

Timeout BFC Vendsyssel der nu måtte til at finde desperationen frem, for at kunne komme tilbage i kampen.

Jonas Sønderby reducerede kort efter for hjemmeholdet til 8-5, det var Sønderbys tredje mål i kampen. Lille håb for Vendsyssel, der dog aldrig kom tættere på.

Jacob Olsen lukkede kampen til 9-5 for Tornados, med sin femte scoring sat op af Jonas Johansen der fik assisten og sit syvende points i kampen.

Dermed er det nu kun teorien der holder BFC Vendsyssel inde i kampen om tredjepladsen i Vest og dermed deltagelse i Mellemspillet efter nytår.