Trænerkarrusellen kører inden Pokal Final4

Andreas Glad og Morten Andersen, trænerteam for Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Pokal Final4 venter inden længe i Brønderslevhallerne. Og netop pokal-semifinalerne står til at blive endnu mere uforudseelige end tidligere.

Trænerkarrusellen kører nemlig inden semifinalerne, hvilket allerede nu deler vandene i mellem sportens aktører.

Floorball Danmark og klubberne evaluere hele tiden på floorballsporten for at optimere, til gavn for trænere, spillere og ikke mindst publikum.

Således melder Floorball Danmark ud om et af de nye initiativer:

– Vi kigger hele tiden på hvordan vi sikrer mest mulig spænding og skaber et produkt som vil tiltrække mennesker i hallen og seere foran TV-skærmene. Trænerkarrusellen har til formål at fordele trænerne tilfældigt inden kampene, således vi får tilført en ekstra dimension til pokal-semifinalerne.

Frederikshavn Blackhawks cheftræner Andreas Glad ser meget frem til det nye initiativ og den spænding det medfører:

– Det er et virkelig godt initiativ, der kommer på banen her. Jeg elsker at køre karrusel og Tivoli har været lukket alt for længe. Derudover så ser jeg frem til en ny udfordring, nu hvor jeg ikke har tabt en kamp i denne sæson.

Også hos Copenhagen FCs favoritter i damerækken skaber det nye initiativ store forventninger, således siger den meget rutinerede Sandie Bagge:

– Jeg har prøvet meget i min tid som floorballspiller, men dette er nu engang det fedeste. Jeg tror dog ikke min træner Jesper Schow ser frem til at blive spundet rundt i trænerkarrusellen, han har det med at blive hurtigt rundtosset.

Spændende hvad det nye initiativ bringer med sig af spænding og ikke mindst hvordan det bliver taget i mod ude i Brønderslevhallerne til Pokal Final4?