Tre af de unge talenter fortsætter i Vanløse Floorball

Christoffer Visti i kamp for Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

(Pressemeddelelse)

Tre af de Vanløses talentfulde U18 spillere melder klart ud om deres tanker og ambitioner om at spille på Vanløses ligahold til næste sæson.

Christian Niekrenz, Andreas Walther og Christoffer Visti fortsætter alle tre i Vanløse. ”De har alle tre været de bærende kræfter på Vanløses U18 hold, hvor de virkelig har domineret med deres spilforståelse og fysik, og har ligeledes i stigende grad spillet sig ind på vores ligahold”: fortæller Alexander Sundsfjord, der er sportsudviklingschef i Vanløse Floorball.

Om forlængelsen med Vanløse fortæller Christian Niekrenz:” Jeg er selvfølgelig klar til en sæson mere i Vanløse, det er den perfekte klub for mig, hvor der både er fokus på udvikling og plads til at lave fejl, men samtidigt kæmper holdet 100% for at vinde alle kampe – lige meget hvad der skal til!”.

Alle de tre spillere har været inde over regionsholdene, og Christoffer Visti ligeledes inde over U19 landsholdstruppen, hvilket understreger deres potentiale.

Andreas Walther fortæller om sin motivation for at fortsætte i lilla:” Jeg vil gerne spille i Vanløse fordi jeg føler det er et spændende projekt, som jeg har været del af i snart lang tid. Så synes jeg selvfølgelig det er fedt, at der bliver satset på udvikling af de unge spillere”.

Christoffer Visti, der sidste år spillede en sæson i Brønderslev, mens han gik på efterskole fortæller og han tid i Vanløse og næste sæson:” Der er rigtig mange dygtig floorballspiller på Vanløses ligahold og de er gode til at lære fra sig. Jeg synes Johan er en rigtig dygtig træner og hele klubbens setup omkring ligaholdet virker fantastisk godt”.

Se Vanløses ligadrenge i aktion på lørdag, når vi tager imod Frederikshavn, der forsat er ubesejrede – meeen bolden er rund og måske Vanløse kan drille det stærke mandskab fra Nordjylland.