Tre bud på en kommende U19 herrelandstræner

Foto: DEBS, debyshan.com, IFF

En helt ny vej

De to første scenarier, virker måske som de mest oplagte, med tanke på at der kun er godt 18 måneder, altså kun halvandet år til VM på hjemmebane i 2023. Begge muligheder kender til processerne i Floorball Danmark og har kendskab til de spillere, som vil være relevante til det kommende VM.

Men, der et men. For Floorball Danmark meldte ud i interviewet med Floorballportalen.dk at man ville lave en grundig evlauering, og på den måde give sig selv det bedste grundlag for at finde det bedste løsning fremadrettet og gerne en langsigtet løsning.

Det kan betyde, at man helt holder sig fra nuværende eller tidligere trænere, og ganske enkelt leder efter en helt anden trænerprofil, der skal være med til at sætte kursen for de kommende års U19 landsholdsarbejde.

Hvis Floorball Danmark går denne vej, så vil det formentlig betyde en svensk træner, som har en stærk faglig baggrund, stærke lederegenskaber og ikke mindst konkrete erfaringer med at arbejde udviklingsorienteret både på kort bane men også strategisk.

LÆS MERE: Redaktørens blog: – Hvem skal med til VM for herrer?