Trio klar for Rødovre FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Rødovre FC i Select Herre Floorball Ligaen har forlænget aftalerne med yderligere tre spiller frem mod den kommende sæson. Det drejer sig om Rasmus Schjerlund, Jon Precht-Sparre og Nicolai Hammer, som alle er klar til, at tage det næste skridt for Rødovre i den kommende sæson.

Cheftræner, Niklas Nordh, har sat følgende ord på aftalerne med Nicolai Hammer og Jon Precht-Sparre til Rødovres facebookside:

– En rigtig forwardtank. Hammer er en hurtig spiller som er er stabil med bolden og en af vores stærkeste 1 mod 1 spillere. Han skal dog lære at løfte sit blik lidt mere, så bliver han farlig i offensiven!

Om Jon, som cheftræneren kalder enhver træners drøm:

– En træners drøm. En spiller, der kan spille på alle positioner og har en enorm arbejdskapacitet og en stærk defensiv. Jon har også et godt direkte skud, der måske skal have lidt mere præcision, men potentialet er der.

Assistenttræner i Rødovre, Kenneth Larsen, glæder sig meget til, at følge Rasmus Schjerlunds udvikling i den kommende sæson:

– Rasmus glæder vi os meget til at se i denne sæson. Han havde en rigtig god afslutning på sidste sæson og viste skarphed offensivt og viste også bedre defensive takter, som bliver bedre endnu med det arbejde Rasmus lægger i sin træning.