U18 DM: Benløse vinder DM

Foto: Benløse FC

Finalen ved U18 DM var et opgør mellem værterne fra Frederikshavn Blackhawks og Benløse FC. Det blev en taktisk præget affære med få mål og en afgørelse efter overtid.

Taktisk og til tider låst 1. periode i finalen mellem Frederikshavn og Benløse. Begge hold havde stor respekt for hinanden, hvilket kunne ses på det få antal chancer der blev skabt i perioden. Der blev dog lavet to mål i perioden, et til hver, hvorfor stillingen efter åbningsperioden var 1-1.

Kampbilledet fra 1. periode ændrerede sig ikke alverden i 2. periode. Meget taktisk præget forestilling med ganske få målchancer. Begge hold virkede komfortable i deres defensive organisationen og gav sjældent plads til modstanderens mest kreative og målfarlige spillere. Stillingen efter 2. periode var 1-1.

Benløse fik efter 5 minutter af 3. periode brudt det dødvande kampen var i, da de bragte sig foran med 2-1. Efter målet kom der mere tempo i kampen samtidig med, at begge hold skabte flere målchancer – Frederikshavn var især toneangivende og lagde et meget højt pres på Benløse. Forløsningen kom med 6 minutter tilbage af opgøret, da Frederikshavn efter et vedvarende og hårdt pres fik skubbet bolden det sidste stykke ind over stregen til stillingen 2-2. Trods flere gode muligheder, så blev der ikke lavet flere mål i ordinær tid, hvorfor kampen måtte en tur i overtid.

Midtvejs i overtiden fandt kampen sin afgørelse, da Benløse straffede et lidt for offensivt Blackhawks mandskab og scorede til stillingen 3-2.