U18 DM: Copenhagen FC snupper bronzen

Foto: Copenhagen Floorball Club

Det var et sjællandsk anliggende, da bronzemedaljerne skulle fordeles ved denne sæsons U18 DM i Frederikshavn. Copenhagen FC og Hvidovre Attack FC skulle dyste om disse medaljer og lad det være sagt med det samme – Det blev en målrig affære.

Hvidovre lagde stærkest ud og var på flere områder bedst i starten af kampen. Overtaget til Hvidovre førte til en føring på 2-0 til rødblusede efter 1. periode – Copenhagen havde svært ved, at sætte længerevarende angreb sammen og tyede ofte til enkeltmandspræstationer for, at skabe chancer.

Det blev et helt andet kampbillede i 2. periode. Copenhagen var mere aggressive og lagde et højere pres på deres modstander. Det blev til 4 mål i perioden fra Copenhagens side, hvilket betød at 0-2 var blevet vendt til 4-3 i de stribedes favør inden de sidste 20 minutter.

Copenhagen var ovenpå i alle spillets facetter ved indgangen til de sidste 20 minutter lukkede reelt kampen med to mål indenfor de første 10 minutter af perioden. Hvidovre leverede hen mod slutningen af opgøret et stærkt comeback og fik med 3 hurtige mål skabt spænding i kampen – Det blev dog ved lige ved og næsten og Copenhagen kunne hive sejren på 7-6 i land.