U18 DM for herrer: Benløse FC i DM-finalen

Benløse FC U18 jubler efter en scoring ved U18 DM for herrer 2021. Foto: Susanne Vestergaard

Første semifinale ved U18 DM for herrer er overstået. Det blev en tæt og meget rodet match i mellem Benløse FC og Copenhagen.

Igennem hele kampen, var det spillemæssigt meget lige og de to hold kæmpede om hver en centimeter over alt på banen. Det gjorde også at de fremmødte tilskuere blev vidne til en intens kamp hvor de mange nærkampe gjorde at kampen blev meget urytmisk og rodet at se på.

Benløse FC kom foran 1-0 ved Patrick Petersen, der opfangede en løs bold i et Copenhagen-opspil og langt udefra sendte den faldt ind under Lucas Norlander, målet kom knap midtvejs i anden periode.

Ikke mange minutter efter det første mål, bragte Benløse sig på 2-0, da Jonas Gylling for let fik lov at score ved første stolpe. Copenhagen svarede dog hurtigt igen, og fik reducerede ved, hvad der lignede et selvmål, hvor ingen rigtig vidste hvor bolden var, før den lå i Benløse-målet bag Mark Bertram.

I tredje periode, var Copenhagen mest på bolden, og fik i nogle sekvenser presset Benløse helt ned i egen zone. Valby-drengene formåede dog ikke at få scoret og i stedet slog Benløse kontra og scorede to gange til kampens resultat 4-1.

Dermed er Benløse FC i DM-finalen, hvor holdet skal møde vinderen af kampen i mellem forhåndsfavoritterne fra Frederikshavn Blackhawks og Hvidovre Attack FC