U18 herrer DM: Dag 1

Malthe Stuckert fra Benløse FC afslutter mod mål i en kamp mod Hvidovre Attack FC ved U18 DM. Foto: Susanne Vestergaard

I denne weekend dyster de bedste U18 hold for herrer om det officielle Danmarksmesterskab i floorball i Frederikshavn. Lørdag blev alle de indledende gruppekampe afviklet og dermed er semifinalisterne også fundet til placeringskampene søndag.

I pulje 1 er det hjemmeholdet Frederikshavn Blackhawks og Copenhagen FC der går videre til semifinalerne. Begge hold var et niveau bedre end de to øvrige hold i gruppen, Strandby/Sæby og Rungsted-Hørsholm FK. Overraskende nok havde Strandby/Sæby godt fat i Frederikshavn, der tre gange måtte udligne for at få et point med sig fra kampen der sluttede 3-3.

I pulje 2 bliver det Benløse FC og Hvidovre Attack FC der skal spille semifinale. Sunds Seahawks tabte begge deres kampe og må derfor nøjes sekundære placeringskampe. Benløse FC var inden puljespillet seedet som nummer 1, og den seedning levede de op til, ved også at vinde deres indbyrdes match over Hvidovre Attack FC med klare 6-1.

De fire semifinale hold klar

I de to semifinaler mødes Frederikshavn Blackhawks og Hvidovre Attack FC og i den anden semifinale skal Benløse FC op i mod Copenhagen FC.

Semifinalerne spilles på følgende tidspunkter og begge kampe i Idrætshallen i Frederikshavn. Tilskuere er tilladt mod forevisning af gyldig coronapas:

Semifinale 1 kl. 8:00 Benløse FC – Copenhagen FC

Semifinale 2 kl. 9:30 Frederikshavn Blackhawks – Hvidovre Attack FC