U18: Status på øst/vest rækkerne

Benløse FC U18 mod Copenhagen FC U18, VED EFC 2020. Foto: EFC

U18 rækken er et nyt påfund til denne sæson. Det har givet en større bredde på de hold der deltager, at der er kommet en ekstra årgang med. Det har betydet at i øst-rækken er der hele otte hold med. I vest er det dog noget smallere, hvor kun tre hold er med.

Vest-rækken ligger lige nu stille, grundet corona nedlukning. Der er dog afviklet en kamp i rækken, som favoritterne fra Frederikshavn Blackhawks vandt med 5-2 over Sunds. Begge hold har flere spillere med på de to holds ligahold.

I øst-rækken er de nået noget længere. Lidt overraskende er det Hvidovre Attack der topper rækken, de har dog også spillet to kampe mere end de to forhåndsfavoritter Benløse FC og Copenhagen FC.

Både Benløse FC og Copenhagen FC kvalificerede sig begge til Final Four i sidste sæson. Et Final Four der dog aldrig nåede at blive afviklet.

I sidste sæson var det Copenhagen der var det stærkere hold, men i år vandt Benløse det første indbyrdes opgør og må derfor lige nu, være holdet man skal slå. Benløse deltager øvrigt med to hold i rækken.

Hvidovre og Vanløse Floorball leverede i slutningen af oktober måned et spektakulært resultat i deres indbyrdes kamp. Vanløse vandt med 1-0, hvilket er meget sjældent.

Lige nu er det kun Rødovre FC der er ubesejret, men holdet fra Vestegnen mangler også fortsat at møde Benløse FC1 og Copenhagen FC1, men kan holdet hive en sejr mod et af disse hold, kan de være en outsider til Final Four i denne sæson. Det samme kan vel siges om Hvidovre, der dog ikke må sætte mange flere points til.

De sidste to hold i rækken er Rungsted-Hørsholm FK og Midtsjælland Floorball. Begge hold har ikke fået så mange points, men spillet med om sejren i næsten alle deres kampe.