U19VM: “Hagbarths hjørne”: – En godkendt præstation

Jens Hagbarth. Foto: Floorball Danmark

Tidligere U19 Herrelandstræner Jens Hagbarth agerer under VM-slutrunden ekspert på Floorballportalen.dk og vil undervejs komme med sine betragtninger om løst og fast, med fokus på det danske hold.

LÆS MERE: Floorballpodcast #7: U19VM dag1

Om Schweiz – Danmark:

Alt i alt en godkendt præstation, når man kigger på, at det er den første officielle kamp for mange af drengene. I morgen (Sverige) skal holdet bruge på at finpudse de sidste ting inden den afgørende kamp mod Tyskland.

3 gode ting ved dagens kamp:

  • Danmark laver 2 rigtig flotte mål, med 2 lækre assists.
  • Danmark spiller 30 godkendte minutter i kampen (10 første min i 1 per. + hele 3 per.)
  • Der var debut til rigtig mange spillere, så nu har de prøvet at spille en landskamp.

3 ting der skal arbejdes med fra dagens kamp:

  • Jeg kunne godt tænke mig at Danmark lukker bedre af i deres midt, jeg synes Schweiz kom for nemt ind i midtzonen.
  • Turde spille mere med bolden, jeg savner at drengene tør spille lidt mere med bolden og holde bedre i den(dette betyder ikke hver enkelt spiller skal drible mere, men spille hinanden noget hurtigere)
  • Powerplay skal igang, der skal langt flere skud på mål efter min mening (8 skud på mål i hele kampen er ikke ret meget)

LÆS MERE: Karakterer: Schweiz – Danmark

Om Sverige – Danmark:

Sverige kommer til at dominere med bolden, hvor defensiven igen skal stå sine prøve. Det vigtige er at drengene kommer igennem kampen på en fornuftig måde, så der er energi mod Tyskland. I sidste ende er kampen mod Sverige ikke vigtig, derfor skal der måske spares lidt kræfter hos nogle.