Uddannelse og floorball i Ringsted

Foto: IKA Ringsted

Flere og flere uddannelsestilbud popper rundt om i Danmark, med floorball på programmet. Det er en vigtig spiller, i forhold til at udbrede sporten, samt tilbyde de mest seriøse floorballspillere, mulighed for at kombinere skolegang og en floorballtræning.

IKA Ringsted tilbyder nu floorball på programmet i samarbejde med Benløse Floorball Club. Det fortæller college leder Dennis Jensen:

– På IKA Ringsted tilbyder vi de bedst mulige rammer, for unge mennesker, som gerne vil kombinere elitesport med seriøs skolegang. Vi tilbyder mulighed for at bo hos os, allerede fra 15 års alderen. På Østre parkvej i Ringsted, kun 100 meter fra hallen, bor allerede nu unge håndboldspillere, som har madordning, styrkefaciliteter og egne værelser. Bygningen er nyrenoveret og har gode fællesarealer, så man også får det sociale med, som man ellers kender fra efterskoler og lign.

LÆS MERE: Ledertalent forløb skal skabe hele mennesker

– Derudover tilbyder vi ekstra træning 2 gange om ugen, som er individuel supplerende træning til klubtræningen. Det er også muligt at gå på IKA Ringsted samtidig med at man bor derhjemme. Så er man en del af træningsgruppen, hvor man kommer og morgentræner, samtidig med at man passer sin skole, og sin normale klubtræning.

– Udover træning har vi kostvejleder, mentaltræner, sociale arrangementer og et godt sammenhold sportsgrenene imellem. Vi har også træningselever fra Basketball, og glæder os til vores samarbejde med Benløse floorball, som allerede er en af de førende klubber i Danmark.

Skulle man have interesse i IKA Ringsted, kan daglig leder Dennis Jensen kontaktes på ika-ringsted@hotmail.com