Vanløse Floorball forlænger med cheftræner

Rikke Nørregaard i kamp for Vanløse Floorball mod Rungsted-Hørsholm FK i 16/17 sæsonen. Foto: Piet Kobusch Simonsen

Vanløse Floorball sluttede som nummer syv i sidste sæsons Select Floorball Liga for kvinder. Holdet have inden sidste sæson fået ny træner. Tidligere mange årige ligaspiller Rikke Nørregaard var stoppet som aktiv, og i stedet trådt ud på bænken.

Det har vist sig at være en succes. Holdet har udover en række fine resultater, fået opbygget et stærkere fællesskab og gjort at glæden ved floorball bare er vokset endnu mere.

LÆS MERE: Træneroverblikket i damernes SFL

Rikke Nørregaard har nu valgt at forlænge sin aftale med Vanløse Floorball, fortæller klubben på sin Facebookside og Nørregaard selv er da også tilfreds med udsigten til endnu en sæson i spidsen for det lilla klædte hold:

Det har været en dejlig sæson indtil coronaen kom. Rent sportsligt har holdet dog ikke opnået de resultater, som jeg havde håbet på, men holdet har haft det godt socialt og formået at bygge bro til pigespillerne. Så skal der arbejdes videre med det aggressive angrebsspil, så holdet begynder at vinde de tætte kampe. Der skal flere point på kontoen, slutter den ambitiøse træner af med til Vanløses Facebookside.