Vanløse Floorball tilføjer ass. træner og udviklingscoach

Foto: Vanløse Floorball

Johan Selander blev for et par uger siden præsenteret som ny cheftræner hos Vanløse Floorball i herrernes SFL. Han får i den kommende sæson hjælp fra Michael Bømervang og Morten Hartmann, der skal arbejde rundt om Selander.

LÆS MERE: OVERBLIKKET: Disse klubber har træneren på plads

Michael Bømervang, der også var assisterende træner i sidste sæson fortsætter i rollen i den kommende sæson. Michael har lang erfaring fra både ishockey og floorball både, som spiller og træner. Han ved hvad der skal til rent mentalt og fysisk, for at man, som spiller og hold kan levere på højeste niveau. Michael har blandt andet været fysisk træner på Floorball Danmarks talenthold.

Morten Hartmann er en del af klubbens ”forstærkningen” af trænertruppen. Morten har selv spillet på Vanløses bedste herrehold i rejsen på vej mod Liga. Han har en lang erfaring med udvikling af ishockeyspillere.

LÆS MERE: Svensker bliver spillende træner i Vanløse Floorball

– Vi har rigtig længe gerne ville have Morten ind over vores unge ligamandskab, med en rolle målrettet mod spillerudvikling. Morten har en særlig profil med en utrolig evne til at skabe gejst og udvikling på et hold og hos den enkelte spiller. Vi er rigtig glade for det nu er lykkedes at få ham ind i trænerteamet” udtaler Thomas Lunau der er ligaansvarlig i Vanløse Floorball.