Vanløse forlænger med cheftræneren

Foto: Thomas Lunau

Vanløse Floorball har fremtiden på plads hos næsten hele spillertruppen. Nu er det også faldet på plads at den sympatiske svensker Johan Selander, fortsætter i cheftræner-stolen en sæson mere.

Selander har på fornemmeste vis taget over, der hvor den tidligere coach Marck Lundberg efterlod holdet, og lige nu ser det ud til at Vanløse højest overraskende skal spille semifinaler i maj måned.

Vanløse Floorballs pressemeddelelese i fuld længde får du her:

LÆS MERE: Svensker bliver spillende træner i Vanløse Floorball

JOHAN SELANDER ER CHEFTRÆNER FOR VANLØSE FLOORBALL SÆSON 2021- 2022

Det er med stor glæde, at Vanløse Floorball kan offentliggøre, at Johan Selander fortsætter som spillende træner for Vanløses ligaherre i næste sæson.

Om nyheden fortæller Vanløses ligaansvarlige Thomas Lunau: “Jeg vil ikke lægge skjul på at vi i klubben har været utrolig glade for samarbejdet med Johan og de øvrige fra trænerstaben i indeværende sæson. På det sportslige er det jo helt åbenlyst at holdet har leveret en fremragende præstation, der overstiger vores forventning til sæsonen, men Johan bidrager med meget mere en det. Johans evne til at skabe en udviklingsorienteret ramme om vores hold og klub er fantastisk. Johans store erfaring fra hans mange år i floorballsporten, kombineret med et positivt og udviklingsorienteret menneskesyn, passer perfekt ind i Vanløse måde at anskue floorball og klubudvikling på, udtaler Thomas.

LÆS MERE: Herreligaen: Vanløse Floorball – Fr. havn Blackhawks i tal

Om forlængelsen med Vanløse siger Johan Selander (Johan er også i gang med at træne at skrive lidt på dansk ;-)): “Det har sedan første dag været en stor ære før mig at få førtroendet som chefstrænare i Vanløse Floorball klub. Det er en forening som vill utvecklas både organisatorisk, på banen men også gør sitt før at driva utvecklingen av sporten i Danmark. Vi har, idag, en fantastisk grupp spillere som utvecklats myget under denna sæsong och det glæder mig myget att klubben vill ge mig fortsatt førtroende. Mange spillere har tagit stora skridt i sin utveckling som floorballspillere men forhåbentlig også som mænnsker.

Det har altid været vigtig før mig at se at alle er forskellige med forskellige styrker och utvecklingsområden. Før å skabe et starkt hold og en kultur til at vinne kamper behøver vi ta tillvara på alle forskellige kompetencer. Jag elsker at spille floorball og er utrolig glad at være i stand til at bidra med mina erfaringer før at udvikle Vanløse Floorball vidare under kommande sæson. Forhobentlig kan vi få bjuda in den lila publikum till vores kamper i framtiden. De har varit enormt saknade och jag är øvertygad om att det skulle vara extra svært at vinde mot oss nær vi har den lilla væg vid sidan av banen der bakker os op. Det er mange interessante planer infør den kommende sæson och det är myget sjovt at så mange av vores bærende spillere allerede har signat för at spille kommande sæson. Det viser at de også tror på projektet Vanløse.

Nu ska vi fokusere extra för att slutføra denna mærklige sæson med hårda kamper der vi lærer rigtigt myget infør framtiden”.