Vanløse straffede Hvidovres personlige fejl

Vanløse Floorballs Fredrik Sjøstedt jubler sammen med Rasmus Ravn efter en scoring i en kamp mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Det blev tempofyldt, højintenst og dramatisk da Hvidovre Attack FC og Vanløse Floorball tørnede sammen i denne uges TV-kamp. Vanløse kunne med point i dagens kamp, bringe sig meget tæt på mellemspillet efter nytår, hvorimod Hvidovre, med et enkelt point kunne sikre sig 100%.

Kampens indledning blev en rodet omgang, hvor der i flere tilfælde faldt eftertacklinger, som dommerne måtte skride ind over for.

På trods af et par store chancer i begge ender, kom det første mål i kampen først i første periodes sidste minut da Nicolai Børner og Rasmus Bømervang i fællesskab fik skrabet bolden over stregen.

Hvidovre fik hurtigt udlignet, via et powerplay. Rasmus Madsen afsluttet i slottet, men Sofus Nielsen halvklarede kun og kunne se bolden trille lige ind over stregen.

Minuttet efter var Nicolai Børner og Rasmus Bømervang igen på plads og bragte Vanløse på 2-1, men hjemmeholdet svarede igen hurtigt tilbage. Emil Odfeldt med en fremragende vending på en Vanløse-back og efterfølgende baghånds afslutning til 2-2.

Kort efter havde Vanløse bolden i nettet til 3-2. Dommerne kunne dog ikke se den var i kassen, men TV-billederne kunne fortælle at bolden var i mål. Flere Hvidovre spillere resignerede også i momentet, men dommernes fløjte forblev tavs.

Store frustrationer fra Vanløse og de blev ikke mindre da Rasmus Ravn pådrog sig en korrekt udvisning et par minutter senere.

Udeholdet fik dog samlet sig og gik fra 2-2 til 5-2 i den sidste halvdel af anden periode. Gik til anden pause med masser af momentum.

Der kom dog spænding tilbage i kampen i de første minutter af tredje periode. To hurtige Hvidovre reducering gjorde det pludselig stod 5-4 til Vanløse og det spændingen nåede klimaks, da Hvidovre fik tilkendt et straffeslag, som Jannik Trolle skulle eksekvere.

Desværre missede Trolle muligheden for at udligne kampen, og 30 sekunder efter straffeslaget bragte Vanløse sig på 6-4 ved Dennis Sjøstedt, assisteret af Nicolai Børner, der med sin fjerde assist i kampen var ophavsmand.

Hvidovre fik med fem minutter tilbage muligheden i deres fjerde powerplay. I et forsøg på at fremtvinge en scoring blev Kasper Eriksen trukket og erstattet med en ekstra markspiller.

Det gik dog helt galt for hjemmeholdet, der måtte indkassere to scoringer i mens de var i overtal. Vanløses Niclas Hansen scorede begge mål og dermed kunne han cementere Vanløses sejr, der endte med at lyde på 8-4.

En fortjent sejr til det hårdt kæmpende Vanløse-hold, der ganske enkelt udnyttede Hvidovres utallige personlige fejl i egen zone.