Vanløse udlignede i sidste sekund og vandt i overtiden

Foto: Thomas Krogh Photography

Det var forventet at det ville blive en tæt kamp, da Copenhagen FC og Vanløse Floorball mødte hinanden i Select Herre Floorball Ligaen. Og det blev det! Faktisk så tæt at kampen måtte afgøres i overtid.

Hjemmeholdet fik en god start og virkede godt forberedt på Vanløses “overfalds floorball”. Flere gange spillede Copenhagen sig ud af presset fra gæsterne. Længere fremme på banen var hjemmeholdet skarpe. De fik en drømme start. Jonathan Carlsen opfangede en dårlig aflevering fra en Vanløse spiller og sendte Copenhagen på 1-0.

Nogle minutter senere bragte anfører Simon Bondo hjemmeholdet på 2-0 på et køligt håndledsskud. Vanløse lignede et hold i ubalance kun 10 minutter inde i opgøret. Det blev ikke meget bedre da gæsternes Daniel Andersen tåbeligt pådrog sig en 5-minutters udvisning for hårdt spil omkring eget mål.

Vanløse fik dog slået undertallet i stykker og overlevede de fem minutters boxplay. Momentummet brugte Vanløse til at score to mål. Først var det spillende træner Johan Selander og 37 sekunder senere var det Rasmus Bømervang der tæskede kuglen i mål til udligning kort før første pause.

Copenhagen kom foran med 3-2 i starten af anden periode, her så Vanløse-keeper Magnus Nyrup ikke helt heldig ud, da Elias Holmberg sendte bolden forbi ham.

Stillingen holdte helt ind til tredje periode, hvor det hele eksploderede. Rasmus Bømervang og Dennis Sjøstedt vendte kampen på hovedet for udeholdet, via to scoringer på et minut i starten af tredje periode.

Det var som om de to scoringer lullede Vanløse i søvn for et par minutter senere så gæsternes defensiv ikke for godt ud da Kalle Tamminen og Magnus Møller med 15 sekunders mellemrum scorede til 4-4 og 5-4 for Copenhagen.

Med næsten 15 minutter tilbage af kampen, var der rigeligt tid for udeholdet til at komme tilbage, men det kneb med at få sat et ordentligt pres ind før de sidste minutter af kampen.

Herfra blev keeperen trukket og spil seks markspillere mod fem blev en realitet. Presset udmundede sig i en udligning til 5-5 for Vanløse med sølle tre sekunder tilbage på uret. En kæmpe kold spand vand i hovedet på hjemmeholdet.

Vanløse holdt momentum i overtiden og efter knap to minutters spil kom Nicolai Børner fri til venstre for hjemeholdets mål. Rasmus Engelhardt Frie klarede første forsøg, men kunne ikke gøre noget ved returen, som Børner selv slog i mål til stor jubel for udeholdet.

Vigtig sejr for Vanløse, der nu er bedste indbyrdes med Copenhagen, som det ventes de skal slås med om den tredje og sidste mellemspilsplads efter nytår.