Vanløse udraderede Rødovre i TV-kampen

Dennis Sjøstedt(lilla) i kamp for Vanløse mod Helsingør FT i pokalturneringen 20/21, Foto: Jesper Witt Sørensen

Rødovre FC havde torsdag aften hjemmebane mod Vanløse Floorball i denne uges TV-kamp på SPORT LIVE. Inden kampen var det forventet at kampen ville blive relativt lige, men gæsterne fra Vanløse som en lille favorit.

Kampens første periode forløb dog også rimelig lige. Udeholdet var klart mest på bolden, men hjemmeholdet Jacob Stenkilde stod en glimrende første periode. Rødovre fik ikke skabt særlig mange chancer mod Vanløses keeper Sofus Nielsen, og det der kom tog Vanløse-keeperen uden problemer.

Vanløse kom foran 1-0 ved Dennis Sjøstedt der styrede en pasning fra storebror Fredrik i mål. 1-0 efter første periode kunne hjemmeholdet være mest tilfredse med.

I anden periode chokstartede Vanløse. To scoringer fik de sendt i kassen i perioden første tre minutter og så var Rødovre pludselig under markant større pres.

Hjemmeholdet fik reduceret i powerplay, da Morten Guido blev sat op på kanten, og sendte bolden i mål på en firsttimer.

Målet skabte lidt fornyet håb hos Rødovre, der dog aldrig kom rigtig ind i kampen og inden anden periode var udløbet havde Vanløse bragt sig på 4-1.

Tredje periode blev lidt af en ørkenvandring. For Rødovre virkede som et hold der ikke troede 100% på et comeback og det udnyttede gæsterne fra Vanløse til at næsten ydmyge hjemmeholdet. Hele seks scoringer fik de scoret i kampens sidste 20 minutter og kan dermed notere sig en kommanderende 10-1 sejr.

Dennis Sjøstedt blev pointbedst i kampen med to mål og to assister.

En skrækkeligt resultat for Rødovre, der nu synes meget langt fra en plads i mellemspillet, med nederlag til de formode to nærmeste konkurrenter Copenhagen og Vanløse i sæsonens indledning.

Sejren på 10-1 er Vanløses største sejr i historien over Rødovre.