Vejen til SSL Ep. 06: Anden sæson i Höllvikens IBF i SSL

Foto: Thomas Krogh Photography

Vi skal hilse på endnu en spiller i SSL. Lukas Eldholm. Han er dansk landsholdsspiller, men har aldrig spillet i nogen dansk klub. Hans mor er dansk og hans far er svensk. Derfor kan Lukas også spille på det danske landshold. Det har han gjort siden 2016, hvor han debuterede og samme år spillede VM for Danmark.

Lukas Eldholm skal til og igang med sin anden sæson i Höllvikens IBF. Det vil sige han er holdkammerat med Mathias Glass og Mike Trolle. Han bor i Malmø og har derfor ikke så langt til træning.

LÆS MERE: Vejen til SSL Ep. 05: Workout og et kig ind bag kulissen

Han fik sin debut i SSL tilbage i 2017/2018 sæsonen for IBF Örebro mod storklubben Storvreta. På det tidspunkt spillede han på en dobbeltlicens, hvor han spillede det meste af sæsonen hos Lillån IBK i Division 1. I samme sæson rykkede Lillån op i Allsvenskan, hvorfor det var en rigtig stor sæson for Eldholm.

Om det at spille i SSL siger Lukas:

– Det er mega sjovt at spille hver kamp. Man bliver virkelig testet i hver kamp når man spiller med verdens bedste spillere.

Nu tager han så fat på sin anden sæson i SSL hos Höllvikens IBF og det er her vi møder Lukas Eldholm, hvor han kort fortæller om sig selv og forberedelserne til den kommende sæson: