Vejen til SSL Ep. 08: Sidste tests inden sommerferien

Foto: Floorballportalen.dk

I sidste afsnit af “Vejen til SSL” inden sommerferien møder vi Mathias Toftegaard Glass og Mike Trolle Lind der skal til de sidste tests, inden “sommerferien” sætter ind hos Höllvikens IBF i SSL.

LÆS MERE: Vejen til SSL Ep. 07: Styr på kalorierne og pleje af kroppen

Den fysiske træning har nu stået på i halvanden måneds tid. Det er blevet til en del selvtræning hjemme i Danmark, i mens samtlige tests er foregået i Sverige. Netop tests er noget Mathias og Mike skal igennem i dagens afsnit, og det går ganske godt. Især for Mike Trolle Lind, der har lavet nogle massive fremskridt på flere fysiske parametre siden de første tests i starten af maj.

YoYo-testen SSL-spillerne bliver testet i er niveau 2. Denne udgave YoYo-testen er mere intens end den mange kender i Danmark, som er niveau 1.

LÆS MERE: Vejen til SSL Ep. 06: Anden sæson i Höllvikens IBF i SSL

Mike fortæller at han har forbedret sig fra 13,5 (8) i den første test til 14 (8) i den sidste test. Skalaen der bruges ses nedenfor:

En ting er dog løbetesten, der forløb godt for både Mathias og Mike. En anden ting er de fysiske tests, så som rygbøjninger og 90 graders vinkel i siddende position op af en væg. Her har Mike Trolle Lind gjort MASSIVE fremskridt.

LÆS MERE: Vejen til SSL Ep. 05: Workout og et kig ind bag kulissen

Mike lavede 80 rygbøjninger på skråstativ i testen i maj, men imponerede stort og leverede 150 rygbøjninger i testen i juni. Mike fortæller at træneren bad ham om at stoppe ved 150, da det ikke gav mening at fortsætte.

I 90 graders vinkel i siddende position, imponerede Mike i en sådan grad i juni testen at det udløste bifald fra holdkammeraterne for præstationen. Forbedringen var da også til at tage at føle på. 5.00 minutter i maj testen og hele 15 minutter og 51 sekunder i juni testen. Det skal tilføjes at Mikes konkurrent kun præsterede 5 minutter og 23 sekunder i samme test.

Seneste nyt