Vigtig offensiv brik fortsætter i Vanløse

Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball fortsætter med at samle deres holdpuslespil frem i mod den kommende sæson. Seneste blev der præsenteret en offensiv tilgang til holdet i form af 19 årige Otto Hernandez, der er kommet til fra Århus FK.

LÆS MERE: Ung forward fra Århus FK til Vanløse Floorball

Nu har Vanløse offentliggjort at det er lykkes at holde på holdets offensive profil fra de sidste par sæsoner, Nicolai Børner. Den lille virvelvind storspillede blandt andet i pokalsemifinalen mod Benløse FC, hvor han præsterede fire mål.

Børner udtaler til Vanløse Floorballs Facebookside:

– Jeg har valgt, at fortsætte i Vanløse, da jeg gerne vil være med til at hjælpe holdet højere op i tabellen. Derudover føler jeg også, at jeg kan udvikle mig her i klubben. Vi har det utrolig godt socialt sammen på holdet, og her er et unikt sammenhold, som man ikke kan få andre steder.