Vild slutspurt da Benløse og Jægerpris spillede uafgjort

Jeannie Mønsted fra Benløse FC forsøge at redde bolden i en kamp i SFL 20/21. Foto: Susanne Vestergaard

Vigtigt opgør i Select Kvinde Floorball Ligaen i mellem Benløse FC og Jægerspris Underducks. Det var forventet at det ville blive et tæt opgør i mellem de to yngste hold i den østlige del af ligaen.

Den forudsigelse holdt stik, omend det var hjemmeholdet fra Benløse FC der kom bedst fra start.

Jægerspris ramte ganske enkelte ikke niveau i kampens første periode og det kan meget vel være fordi at holdet i dag havde flere skader og afbud, som gjorde at der var rykket rundt på flere spilleres normale positioner.

Benløse straffede i hvert fald det noget uorganiserede Underducks-hold og bragte sig i front med 3-0. Især Kaja Høj imponerede med to scoringer for hjemmeholdet.

LÆS MERE: Dameligaen: Lørdagens kampe i tal

I anden periode blev det en mere spillemæssigt lige kamp. Jægerspris fik stabiliseret deres spil og skabte flere muligheder fremad banen, men godt målmandsspil sikrede Benløse kunne gå til anden pause med en 3-0 føring.

Benløse lignede længe en sikker sejrherre i kampen, men pludselig sprang proppen af ketchupflasken for udeholdet, der med knap fire minutter igen fik tilkendt et straffeslag, efter et hurtigt opløb.

Rebecca Rasmussen eksekverede for gæsterne og gav med sin scoring et vigtigt skud ny energi til sit hold. Nu var det fuldbane pres fra Jægerspris og det skabte kaos i Benløses bagerste geledder der gav en ny scoring op 45 sekunder efter den første reducering fra Jægerspris.

Nu var det pludselig 3-2 til Benløse og Jægerspris øjnede muligheden for at stjæle et point med hjem med en vild slutspurt.

Det høje pres fra udeholdet bar frugt, og med kun sølle otte sekunder tilbage på klokken, sendte Mia Zachariassen bolden i kassen og en udligning til 3-3.

Stor jubel hos Jægerspris der følte de vandt et point og enorm skuffelse hos Benløse der vel sagtens tabte et point i de døende sekunder af matchen.