VM-spiller fra Hvidovre til Rødovre

Foto: Michael Peter, IFF

Endnu et stort klubskifte i damernes Select Floorball Liga. Denne gang er det Simone Jørgensen der tager turen fra Hvidovre til Rødovre. Her skal landsholdsspilleren, som var med Danmark til VM i 2019 være spillende assistent træner.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 14/5

Simone Jørgensen har dog været skadet de sidste fire måneder, og det er fortsat usikkert, hvornår den fysisk stærke back er klar igen.

– Jeg har været skadet de sidste 4 måneder og ved stadig ikke, hvornår jeg er tilbage på banen. Det har været hårdt at sidde og kigge på fra sidelinjen, så at få en mulighed for at være en del af et hold på en anden måde var mere end fristende for mig. Samt synes jeg, at Rødovres damer har en masse potentiale fremadrettet, hvor jeg måske kan bidrage med min erfaringen og dele ud af, det som jeg har lært gennem årene, siger Simone Jørgensen til Rødovres Facebookside.