VM2021: Dansktoppen (Danmark – Thailand)

Det danske kvindelandshold under nationalsangen inden kampen mod Thailand ved VM2021. Foto: Per Wiklund, IFF

Efter hver kamp vil Floorballportalen.dks redaktion komme med vores bud på en dansktop i forhold til de præstationer, som blev leveret i den spillet kamp.

Det blev en stensikker sejr over Thailand for Danmark ved kvindernes VM2021. Her følger de bedste præstationer i kampen.

LÆS MERE: VM2021: Sikker dansk sejr over Thailand

DANSKTOPPEN (TOP5)

1.Anne Sofie Thaarup (KÆMPE HIT)

Er for mange nok usynlig i hendes indsats, men det er på ingen måde ligegyldigt, den ro og sikkerhed hun bringer in i en offensiv kæde med fire angribere, der har frie rammer til at sprudle offensivt. Sikre indgreb i defensiven, når Thailand kom på deres kontrastød.

2.Klara Fjorder

To mål fra Fjorder, der igen i dag var iøjnefaldende. Får også sat sine holdkammerater godt op til chancer og virker generelt set ganske dynamisk i hendes måde at angribe kampene på.

3.Mette Thorsager

Det kan være ganske utaknemmeligt at være keeper i en kamp, ens hold dominerer. Men Thorsager var på pletten de gange Thailand kom tæt på, og de kom altså rigtig tæt på et par gange hvor Thorsager forhindrede en irriterende thailandsk reducering.

LÆS MERE: VM2021: Highlights fra Danmark – USA

4. Kristine Møller Sørensen

To scoringer i dag, hvor Møller Sørensen viste sig skarp i slottet. Arbejder hårdt frem og tilbage i banen, det giver plads til hendes holdkammerater. Især i tredje periode var tredjekæden farlige.

5.Anna Habersatter

Igen i dag hold den danske VM-debutant kun i to perioder, men igen leverede hun rigtig flot. Flot scoring til 1-0, hvor hun tydeligt vidste hvor den bold skulle hen, da hun modtog den.

Bobleren

Frida Mainz Olsson

Leverede tre assister i dagens kamp, og var igen en offensivforce. Ingen tvivl om at Mainz Olsson kun er milimeter fra levere et godt nummer igen i dag.