VM2021: Martin Lytje: Vi skal turde være aggressive

Foto: Per Wiklund, IFF

Onsdag var Danmark smalle favortter mod Tyskland i 1/8-finalen, men i dagens VM-kvartfinale, er Danmark massive underdogs. Derfor bliver det også en lidt anden måde Danmark kommer til at gribe kampen an på, da meget af spillet vil foregå på den danske banehalvdel, det fortæller landstræner Martin Lytje til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: VM2021: Optakt til Danmark – Tjekkiet

– Det er klart vi kommer til at stå dybere i dag, og ikke være så meget i boldbesiddelse som i de første kampe. Vores approach er dog, at det er vigtigt vi ikke falder for dybt for hurtigt, og stadig tør at være aggressive i forsvarsspillet. Vi kommer aldrig til at vinde kampen, hvis vi pakker os i 60 min, men vi skal selvfølgelig være klar på at forsvare os i store dele af kampen.

Selvom Danmark havde hviledag igår, så vælger landstræneren alligevel at fordele spilletiden ud på alle spillere i truppen, i håbet om at kunne have så meget energi i tanken, som muligt, igennem hele kampen:

LÆS MERE: VM2021: LIVESTREAM Danmark – Tjekkiet HER!

– Vi er tilbage i 3 formationer fra start med en 6. spiller klar i hver kæde, så der hele tiden er en spiller til at aflaste. Vi går efter chancen, og det bliver en marathon kamp, hvor hvert skridt tæller.