VM2021: Optakt Danmark – Italien

Det danske kvindelandshold gør deres entre til kampen mod Thailand ved VM2021. Foto: Per Wiklund, IFF

Det skal blive til en dansk storsejr i dag over Italien, der ikke bør have det store at byde på over det danske hold, der er bedre på alle pladser. Italien har tabt meget klart til USA med 16-0 og tidligere tabt 5-2 til Thailand.

I dag skal den danske offensiv rulle sig ud og få tanket selvtillid inden de kommende kvalkampe venter.

LÆS MERE: VM2021: Highlights fra Danmark – Thailand

Den sværeste opgave for Danmark bliver vel i dag at holde tempoet oppe i alle 60 minutter. Nøglen her til bliver korte skift, hvor kæderne skiftes til trykke energien ud i hvert skift. Det bliver formentlig med et højt pres, hvor man ikke vil give italierne ro til at lave opspil og dermed udløse flere boldtab, der skal straffes.

I den anden ende bliver koncentrationen vigtig. Det kan nok ikke undgås at Italien vil komme til enkelte afslutninger, men hvis alle fem spillere arbejder stenhårdt hjem i banen, så burde det blive mere end svært at for alovr udfordre den danske keeper der får valget til dagens match.

LÆS MERE: VM2021: Dansktoppen (Danmark – Thailand)

Player to watch

#23 Cecilia Di Nardo

Det lignede en kæmpe lettelse for danske kaptajn, da hun sendt sit 48. VM-mål i kassen igår. Hun bliver interessant at følge idag, selvom resultatet formentlig er givet på forhånd, så vil hun nok gerne have sendt nogle mål i kassen, så hun kan få indhentet Corin Ruttimann, der fører med 50 mål.