Wennbring: – Vi har fokus på os selv

Mattias Wennbring cheftræner for BFC Vendsyssel i SFL 20/21 Foto: Floorballportalen.dk

BFC Vendsyssel skal endelig i kamp igen, efter de, ligesom de øvrige hold i Nordjylland måtte indstille alle aktiviteter pga Covid-19. På lørdag venter Select Herre Floorball Ligaens førehold fra Frederikshavn Blackhawks, i en kamp som formentlig bliver rigtig svær for det unge mandskab fra Brønderslev.

LÆS MERE: LÆS MERE: Andreas Glad: – Der skal bankes lidt rust af

Cheftræner fra BFC Vendyssel Mattias Wennbring fortæller til Floorballportalen.dk at spillerne har fået lov til at holde lidt fri og hvile hovederne lidt i pausen:

– I pausen så har vi efter Strandby-kampen taget lidt ferie, de unge drenge har slidt i en længere periode og det slider mentalt at tabe med så stor målforskel. Vi er nu i gang og drengene er ved godt mod og klar til at arbejde videre med at lægge nye lag på hver træning.

LÆS MERE: Nicolai Flyvholm: – Lysten er vendt tilbage

Mattias Wennbring fortællere videre at de sidste kampe ikke kommer til at dreje sig så meget om resultater, men at fokus ligger på egne mål og strategier for at udvikle holdet mest muligt for fremtiden:

LÆS MERE: LÆS MERE: Jonas Sønderby: – Defensivt fokus mod Blackhawks

– Vi har fokus på os selv og interne udviklingsmål, som vi snakker om og træner på. Det er mange ting at tage fat i med et så ungt hold så vi prioriterer hele tiden.