Yderligere to VM-værtsskaber på plads

Malmø Arena. Foto: EHF

Tirsdag kom den glædelige nyhed at Floorball Danmark var blevet tildelt værtsskabet for U19 herre VM i 2023. I samme nyhed på det internationale floorball forbunds hjemmeside fremgik det at yderligere to VM-værtsskaber var faldet på plads.

LÆS MERE: BREAKING: DANMARK SKAL AFHOLDE U19-VM I 2023!

Herre VM til Sverige

I 2024 kommer herrernes VM næsten til Danmark. Den skånske hovedstad Malmø er nemlig blevet tildelt værtsskabet for VM-slutrunden. Mesterskabet bliver afholdt i Malmø Arena, og der er derfor god mulighed for at det danske landshold kan få optimal opbakning til deres kampe.

Det er fjerde gang at Sverige arrangerer et Verdensmesterskab for herrer. Tidligere har mesterkskabet været afviklet i 1996, 2006 og 2014.

LÆS MERE: Floorball Danmark melder ud om ansøgning af VM-værtskab

U19 kvinde VM til Finland

Det blev tre på stribe for de skandinaviske lande da IFF uddelte værtsskaber. Finland blev nemlig tildelt værtsskabet for U19 kvinde VM i 2024, som nu vender tilbage til Finland efter 20 år.

Det første U19 kvinde VM blev netop afholdt i den finske by Tampere tilbage i 2004. Mesterskabet i 2024 skal dog afholdes i den finske by Lahti og det flotte og moderne Lahti sports centre.