Zimon Madsen: – Det var en hårdt spillet kamp

Zimon Madsen fra Hvidovre Attack FC afslutter mod Lukas Adamczyk fra Strandby Tornados i pokalsemifinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC spillede, lørdag eftermiddag, lokalopgør mod Rødovre FC i Select Herre Floorball Ligaen. Det blev en intens og til tider hårdt spillet affære, hvor Hvidovre til sidst trak det længste og vandt med 8-6. En af hovedpersonerne bag sejren var en velspillende, Zimon Madsen – Han sætter her lidt ord på kampen:

– Jeg synes, at det var en rigtig hårdt spillet kamp med mange chancer til begge hold. Der var mange hårde nærkampe og dommerne lader os spille lidt hårdere i dag, hvilket var fedt. Man kunne godt se på begge hold i dag, at vi begge gerne ville have haft de 3 point med hjem, så stor kredit til Rødovre for en god og velspillet kamp.

Læs mere: Herreligaen (Øst): Lørdagens kampe i tal

Zimon havde selv en god dag på kontoret og bidrog med to mål til sejren over Rødovre. Trods den personlige succes, så ville han hellere fremhæve den samlede holdindsats i dagens kamp:

– Jeg er fint tilfreds med min egen præsentation i dagens kamp, men jeg synes egentlig mere, at det handler om, at vi er 10 spillere der giver os 100 procent for hinanden. Det gør det også nemmere for mig, at præsterer i dagens kamp – Jeg får nogle gode afleveringer af mine holdkammerater, som jeg får puttet i nettet og det jeg rigtig glad for. Men jeg vil nok kalde min præsentation til dagens kamp for en holdindsats og så er jeg bare glad for vi fik hevet de 3 point hjem.

Læs mere: Hvidovre besejrede Rødovre i intens duel